ΠΑΟΚ: Στο τελικό στάδιο η προετοιμασία στην Ολλανδία, φιλικά με Σεν Ζιλουάζ και Φίτεσε αύριο

Τις δυο τελευταίες του προπονήσεις επί ολλανδικού εδάφους πραγματοποίησε την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έχει για το Σάββατο προγραμματισμένα δυο φιλικά με διαφορά κάποιων ωρών και αντιπάλους την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (στις 15:00) και την Φίτεσε (στις 20:00) με τα οποία θα ολοκληρωθεί στην ουσία το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Ο Γιόνι Ότο δεν υπολογίζεται για αυτά τα φιλικά, σε αντίθεση με τους Μαντί Καμαρά και Μαγκομέντ Οζντόεφ που το απόγευμα προπονήθηκαν κανονικά.

Η ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ:

“Το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2024-25 φτάνει στο τέλος του. Ουσιαστικά την Παρασκευή (12.07) διεξήχθησαν οι δύο τελευταίες κανονικές προπονήσεις, πριν τα δύο τελευταία φιλικά κόντρα σε Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Φίτεσε.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους παίκτες τους πάνω σε θέματα τακτικής ενόψει των δύο φιλικών, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε το απόγευμα και για τις στατικές φάσεις.

Οι Μαγκομέντ Οζντόεφ και Μαντί Καμαρά προφυλάχθηκαν στο πρωινό πρόγραμμα, αλλά συμμετείχαν κανονικά το απόγευμα, ενώ ο Γιόνι Ότο έμεινε στο ξενοδοχείο για θεραπεία.

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (13.07) δίνει δύο φιλικούς αγώνες, αρχικά στις 15:00 ώρα Ελλάδας στο Χορστ κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και στις 20:00 ώρα Ελλάδας κόντρα στη Φίτεσε στο Ντρίελ”.