ΣΥΡΙΖΑ: Live η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή

Σε εξέλιξη είναι η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι του Σαββάτου (7.9.24).

«Αυτό το κόμμα έχει μια πολύ μεγάλη ιστορία και ο τρόπος με τον οποίο θα μιλήσει σήμερα ο ένας στον άλλο σήμερα και αύριο εδώ μέσα ελπίζω να είναι αντάξιος του κόμματος. Από τη δική μου πλευρά αυτό θα γίνει», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, ξεκινώντας την ομιλία του.

«Δεν περιμένω να συμφωνήσουμε στα πάντα. Ας συμφωνήσουμε όμως ότι υπάρχει κάτι που μας ενώνει», υπογράμμισε. Χαρακτηρίζοντας τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής «κρίσιμη», επισήμανε ότι δύο είναι οι δρόμοι που υπάρχουν: «Να χαράξουμε έναν οδικό χάρτη για αντιπολίτευση στην πιο ανάλγητη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης» και από την άλλη η «στείρα εσωκομματική αντιπαράθεση». «Να μην γίνουμε ο χρήσιμος ηλίθιος της κυβέρνησης Μητσοτάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην εισήγησή του στην κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να απαντήσει στο τελεσίγραφο των 100 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που τον αμφισβητούν και ζητούν νέες εκλογές, αλλά και στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος τον αμφισβητεί πλέον ανοικτά, τονίζοντας ότι είναι αναγκαίες πλέον οι νέες κάλπες.

Δείτε live την ομιλία: