Φεστιβάλ μοτοσυκλέτας Aprilia All Stars 2024

Tο φεστιβάλ της Aprilia χαρίζει στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις μοτοσυκλέτες και τους θρυλικούς πρωταθλητές της Aprilia

Tο Aprilia All Stars επιστρέφει, το τεράστιο φεστιβάλ της Aprilia που χαρίζει στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις μοτοσυκλέτες της Aprilia καθώς και τους θρυλικούς πρωταθλητές της.

Το Σάββατο 8 Ιουνίου στο Misano World Circuit είναι μια μοναδική ευκαιρία να δείτε και να απολαύσετε – εντελώς δωρεάν – από πρώτο χέρι τις επιδόσεις στην πίστα των μοτοσυκλετών Aprilia RS-GP που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα MotoGP και να γνωρίσετε τους αναβάτες.

Εκεί θα είναι και οι αναβάτες της Aprilia Racing, Aleix Espargaró, Maverick Viñales, Lorenzo Savadori, Miguel Oliveira και Raúl Fernández.

Οι αγωνιζόμενοι θα είναι πρωταγωνιστές όχι μόνο στην πίστα αλλά, σύμφωνα με την παράδοση του Aprilia All Stars, θα είναι και μεταξύ των οπαδών στα paddock για να γιορτάσουν την ευρωπαϊκή μάρκα με τις περισσότερες νίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα GP Motorcycle Racing, με 297 νίκες.

Επίσης θα παρευρίσκονται και όλοι οι Θρύλοι της ιστορίας της Aprilia, με επικεφαλής τον έξι φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Max Biaggi.

Φέτος θα συμμετάσχουν και οι Jacopo Cerutti και Francesco Montanari, φρέσκοι από το θριαμβευτικό ντεμπούτο με το Aprilia Tuareg στο Africa Eco Race.

Ο Cerutti, νικητής της αφρικανικού αγώνα, και ο Montanari θα συναντήσουν επίσης τους θαυμαστές τους στην εορταστική και ανεπίσημη ατμόσφαιρα του Aprilia All Stars και θα επιδείξουν την υπέροχη Aprilia Tuareg.

Όπως πάντα, το Aprilia All Stars θα είναι ένα γενικό φεστιβάλ για τους θαυμαστές και για όλη την οικογένεια με την μουσική υπόκρουση του Radio DeeJay.

Θα υπάρχουν και δωρεάν test rides, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τις μοτοσυκλέτες της Aprilia στους δρόμους της Romagna, καθώς και το Μουσείο Αγώνων, με τις αγωνιστικές Μοτοσυκλέτες που έστησαν τον θρύλο της ιταλικής μάρκας.

Επιπλέον πολλές εκθέσεις θα διακοσμούν τον χώρο «Aprilia vista dall’Oriente», με εντυπωσιακές φωτογραφίες του Ιάπωνα φωτογράφου Aki Kusudo, θα παρέχουν μια σφαιρική εικόνα στον κόσμο των αγώνων που αφηγείται η ιστορία της Aprilia στο πρωτάθλημα MotoGP.

Τέλος θα υπάρχουν χώροι για eSports, είδη ένδυσης και αξεσουάρ της μάρκας Aprilia Racing, χώροι φαγητού και πολλά άλλα.

Πηγη: zougla.gr