Τελικός Κυπέλλου: Όπως όλα δείχνουν πάει για τις 25 Μαΐου – Αναμένεται ανακοίνωση της ΕΠΟ

Σήμερα αναμένεται η απόφαση της ΕΠΟ για την οριστική ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος 2024. Σύμφωνα με πληροφορίες η ημερομηνία έχει κλειδώσει για τις 25 Μαΐου.Το γήπεδο, η παρουσία φιλάθλων ή όχι και οι αλλεπάλληλες αλλαγές στο πρόγραμμα των play off της Superleague λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, πέρασαν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από «χίλια, μύρια κύματα».Η ΕΠΟ ωστόσο κατέληξε στην ημερομηνία και θα ανακοινώσει την απόφαση της, ακριβώς ένα μήνα πριν τη διεξαγωγή του τελευταίου αγώνα της σεζόν.

Αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου του 2024 στο Πανθεσσαλικό με ώρα έναρξης 20:30.

Μένει να αποσαφηνιστεί αν τελικά ο αγώνας που θα κρίνει ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο, θα πραγματοποιηθεί παρουσία φιλάθλων των δύο φιναλίστ, του Άρη και του Παναθηναϊκού.Η ημερομηνία προέκυψε κατόπιν βέβαια και της μετάθεσης των δύο τελευταίων αγωνιστικών της Stoiximan Super League στις 15 και 19 Μαΐου.