ΣΥΡΙΖΑ: Ψηλά στην ατζέντα προσωπικά δεδομένα και Τέμπη

Ψηλά στην ατζέντα κρατά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία την τραγωδία των Τεμπών και το ζήτημα της διαρροής προσωπικών δεδομένων αποδήμων.

Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα Τετάρτη, στις 12.30, ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κωνσταντίνο Μενουδάκο, στα γραφεία της Αρχής, συνοδευόμενος κι από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτη Φάμελλο.Νωρίτερα, στις 11.00, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρακολουθήσει τους αγώνες του Πανελλήνιου Σχολικού πρωταθλήματος Τένις Λυκείων, στο Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου («Σοφία Μπεφόν»).

Ψηλά για την αξιωματική αντιπολίτευση παραμένει και το ζήτημα της τραγωδίας των Τεμπών με την ευρωβουλεύτρια του κόμματος, Έλενα Κουντουρά, να διοργανώνει σήμερα εκδήλωση στις Βρυξέλλες με την παρουσία συγγενών των θυμάτων και στελεχών της Κομισιόν και ομιλίες της Μαρίας Καρυστιανού, του βουλευτή Βασίλη Κόκκαλη, του πρώην προέδρου των μηχανοδηγών, Κώστα Γενιδούνια, καθώς και δικηγόρων των συγγενών.

Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών

Στις 16.00, εξάλλου, συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ κατά το οποίο θα συζητηθούν κι εκκρεμότητες που αφορούν τις προκριματικές εκλογές για την επιλογή των υποψήφιων ευρωβουλευτών.