Ράδιο Αρβύλα: Απαντούν στην ανακοίνωση του ΣΚΑΪ – «Ενοχλούνται οι ένοχοι»

Το απόγευμα της Τρίτης (20/02) οι Ράδιο Αρβύλα προχώρησαν σε ανακοίνωση – απάντηση στον τηλεοπτικό σταθμό..

Με εκατέρωθεν ανακοινώσεις συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στους Ράδιο Αρβύλα και στον ΣΚΑΪ, με την ομάδα της εκπομπής να προχωρά σε ανάρτηση στο Facebook, μετά από την απάντηση του τηλεοπτικού σταθμού σε όσα εκτυλίχθηκαν τις προηγούμενες ώρες.

Υπενθυμίζεται πως το αιχμηρό σχόλιο του Αντώνη Κανάκη το βράδυ της Δευτέρας (19/02), ότι «μπορεί ο ΣΚΑΙ να μην τα πηγαίνει καλά με την ουσία της Δικαιοσύνης, αλλά μπορώ να σας εγγυηθώ ότι τα πηγαίνει πολύ καλά με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης», έφερε την απάντηση του καναλιού το πρωί της Τρίτης (20/02), που τόνιζε πως «η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε χαρίζει 2,5 εκ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει μόνο και μόνο επειδή λέγεσαι Αντώνης Κανάκης και θεωρείς ότι όλα πρέπει να λειτουργούν υπέρ σου».

Το σχόλιο του Αντώνη Κανάκη, που έγινε στο πλαίσιο ενός γενικότερου ξεσπάσματος ήρθε μόλις λίγες μέρες μετά τη δικαστική απόφαση που δικαίωσε το κανάλι του Φαλήρου εναντίον του παρουσιαστή και της εταιρείας Tony Productions.

Η ανάρτηση – απάντηση των Ράδιο Αρβύλα

Το απόγευμα της Τρίτης (20/02) οι Ράδιο Αρβύλα προχώρησαν σε ανακοίνωση – απάντηση στον τηλεοπτικό σταθμό, μέσω του λογαριασμού της εκπομπής στο Facebook, όπου έγραψαν:

«Αυτοί που ενοχλούνται περισσότερο από τη σάτιρα είναι αυτοί που είναι ένοχοι για όσα η σάτιρα τους καταλογίζει. Σήμερα, ο ΣΚΑΪ έκρινε ότι έπρεπε να βγάλει «απαντητική» ανακοίνωση για όλα όσα εχθές ειπώθηκαν στο Ράδιο Αρβύλα σχετικά με το σατιρικό τραγούδι του Πάνου Βλάχου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Ράδιο Αρβύλα.

«Τον ευχαριστούμε, αφού η ανακοίνωσή του, επιβεβαίωσε με εντυπωσιακή ακρίβεια όλα τα λεγόμενά μας:

– Δεν απάντησαν τίποτα επί της ουσίας, ούτε για την ελευθερία του λόγου, ούτε για τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους που έχουν προδώσει τις πλέον βασικές δημοσιογραφικές αρχές, ούτε για την προπαγάνδα και πως έντεχνα διαστρεβλώνουν την αλήθεια, ούτε για την χρήση της διαστρέβλωσης και της δικαστικής απειλής ως μέσο ελέγχου των αντίθετων απόψεων.

– Δεν διατυπώθηκε σε κανένα σημείο της ανακοίνωσής τους ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και ανεξάρτητα πρέπει να λειτουργεί.

– Και τέλος, ακολουθώντας τις προπαγανδιστικές μεθόδους, στις οποίες είναι ομολογουμένως εξπέρ, μετακίνησαν αυθαίρετα το θέμα σε κάτι εντελώς μα εντελώς άσχετο και συγκεκριμένα στη δικαστική διαμάχη της εταιρίας μας με τον ΣΚΑΪ η οποία πρωτόδικα και μόνο, μέχρι στιγμής, κρίθηκε υπέρ τους.

Παράλληλα βέβαια, προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα, «πετώντας» ποσά που δήθεν διεκδικούμε παρότι δεν τα δουλέψαμε, ενώ η αλήθεια είναι ότι η απαίτησή μας αφορά κόστη παραγωγής και ζημίες που η παράνομη κατά την άποψή μας καταγγελία των τότε συμβάσεών μας από πλευράς τους, προξένησε στην εταιρεία μας.

Και μάλιστα (εδώ ξεκαρδιζόμαστε), χρησιμοποιούν στην ανακοίνωσή τους και τους σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους που καθημερινά παλεύουν για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους και για τους οποίους ως γνωστόν, ο ΣΚΑΪ νοιάζεται ιδιαιτέρως. Η πεμπτουσία του λαϊκισμού. Οπότε και πάλι ευχαριστούμε για την ανακοίνωση και σας παρακαλούμε μην σταματήσετε, γιατί κάθε φορά που μιλάτε κάνετε τη δουλειά μας πιο εύκολη. Ράδιο Αρβύλα», καταλήγει η ανακοίνωση της σατιρικής εκπομπής.

Πηγη: zougla.gr