Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, πληροφορίες για έναν νεκρό και δύο τραυματίες – Νεκρός ο δράστης

Ένοπλος εισέβαλε το πρωί της Δευτέρας σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, επί της συμβολής οδών Αρτεμισίου και Φλέμινγκ.

Ο ένοπλος άνοιξε πυρ κατά των εργαζομένων και από τα πυρά του υπήρξαν τουλάχιστον τρεις τραυματίες. Σε πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα γίνεται λόγος για έναν νεκρό και δύο τραυματίες, με τον έναν εκ των δύο να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Στη συνέχεια, ο δράστης φέρεται να αυτοκτόνησε στο υπόγειο του κτιρίου.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 70 ετών, φέρεται να ήταν πρώην εργαζόμενος στην εταιρεία με καταγωγή από την Αίγυπτο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης άρχισε να πυροβολεί στο ισόγειο της εταιρείας, και εν συνεχεία ανέβηκε στους άλλους ορόφους, φέροντας κοντόκανη καραμπίνα, αλλά και περίστροφο.

Λίγο μετά τις 11.30 μπήκε στο κτίριο ομάδα της ΕΜΑΚ για να εντοπίσει τον δράστη που είχε ταμπουρωθεί σε χώρο της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αιγύπτιος εργαζόταν ως επιστάτης στην εταιρεία, η οποία του είχε παραχωρήσει ένα σπίτι για να μένει. Όταν συνταξιοδοτήθηκε όμως, του ζήτησαν να φύγει από το σπίτι. Όπως φαίνεται, σε αυτό το γεγονός κρύβεται η σημερινή του δολοφονική κίνηση καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας από τους ανθρώπους που πυροβόλησε ο 70χρονος -και φέρεται να είναι νεκρός- είναι εκείνος τον οποίο θεωρούσε υπαίτιο για το ότι έπρεπε να παραδώσει το σπίτι στο οποίο διέμενε.

Λόγω της επιχείρησης της ΕΛΑΣ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στα ακόλουθα σημεία:

– Λ. Ποσειδώνος και πλατεία Φλέμινγκ,
– Λ. Καραμανλή και Καλυψούς,
– Αρτεμισίου και Ροντήρη.

Πηγη: capital.gr