Πρώτα πλάνα από το νέο υπερπολυτελές συγκρότημα βιλών στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Πρώτα πλάνα από το νέο υπερπολυτελές συγκρότημα βιλών στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής
Μπρος ολοταχώς για τη νέα καλοκαιρινή σεζόν έχει βάλει η κατασκευαστική εταιρεία Almatec στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, η οποία έχει αναλάβει την κατασκευή 11 νέων υπερπολυτελων βιλών, οι οποίες θα έχουν θέα τη θάλασσα.
Από τις φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του chalkidikinews, εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για ένα νέο αξιοθέατο για την τοπική κοινωνία. Όπως προαναφέραμε, αυτό το νέο συγκρότημα βιλών περιλαμβάνει 11 υπερπολυτελές βίλες, η κάθε μία από τις οποίες φαίνεται να έρχεται με το δικό της ιδιοτικό πάρκινγκ, μια πισίνα και παράλληλα, προσφέρει μοναδική θέα στα κρυστάλλινα νερά της Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η τιμή κάθε βίλας αναμένεται να ξεπεράσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, παρέχοντας στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες της έναν μοναδικό χώρο για ξεκούραση και διασκέδαση, καθώς βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Πευκοχωρίου και απέχει μόλις λίγα λεπτά από την παραλία.
Με την γρήγορη πρόοδο των Salty Villas, όπως τις ονομάζει η εταιρεία, όλα δείχνουν πως έως και το καλοκαίρι, η κατασκευή των βιλών θα έχει ολοκληρωθεί και οι κάτοχοι θα μπορέσουν να κάνουν άμεσα τις πρώτες τους διακοπές.