Πού θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί – Ολιγοήμερες διακοπές ενόψει ευρωεκλογών

Λίγες μέρες διακοπών με τις οικογένειες τους θα κάνουν οι πολιτικοί αρχηγοί τις ημέρες του Πάσχα. Ένα μικρό διάλλειμα προτού ξεκινήσει εκ νέου ο «αγώνας» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Όπως είναι γνωστό, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την οικογένειά του θα μεταβεί στην Τήνο προκειμένου να περάσουν μαζί τις ημέρες του Πάσχα. Υπενθυμίζεται ότι την Μεγάλη Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε την λειτουργία των Αγίων Παθών στην Μητρόπολη Αθηνών.Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στην Κέρκυρα για τις ημέρες του Πάσχα. Εκτός από τις επισκέψεις και τις επαφές με τοπικούς παράγοντες που περιλαμβάνει το πρόγραμμά του, θα παραστεί στις ακολουθίες των ημερών και θα παρακολουθήσει και τα παραδοσιακά πασχαλινά έθιμα του νησιού. Τη Δευτέρα του Πάσχα θα επισκεφτεί τους Παξούς.

Εντός των τειχών θα παραμείνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής απόψε θα παραστεί στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Αιγάλεω. Το Μεγάλο Σάββατο ο κ. Ανδρουλάκης θα παραστεί στην Ακολουθία της Αναστάσεως στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, ενώ από Δευτέρα ξεκινά περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.

Από την άλλη, ο γενικός γραμματέας του Κουμμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Δημήτρης Κουτσούμπας επέλεξε την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λαμία, όπου αναμένεται να περάσει τις άγιες μέρες της Ανάστασης.