Πλεύρης για Κασσελάκη: Είναι προκλητικό να κάνει παρέλαση όταν δεν μπορεί να κάνει σκοπιά και περίπολο

«Προκλητική» χαρακτήρισε τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στο άγημα 36 ατόμων που παρήλασε την 25η Μαρτίου στη Θήβα, ο Θάνος Πλεύρης.Μιλώντας στο Actions 24, o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε ξανά στο γεγονός πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρήλασε με όπλο στην παρέλαση για την Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.Υπηρεσιακά γενικώς πρέπει να δούμε πως άνθρωποι που δεν έχουν ορκιστεί και δεν μπορούν να φέρουν όπλο, παρελαύνουν με όπλο. Στις παρελάσεις από όσο θυμάμαι έπρεπε να ορκιστείς για να πάρεις όπλο», ανέφερε αρχικά ο Θάνος Πλεύρης και πρόσθεσε μετά:

«Πάντως ο κ. Κασσελάκης θαλαμοφύλακας, μαγειρεία και τουαλέτες μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Ο κ. Κασσελάκης που σε όλη του την θητεία δεν θα κάνει μια σκοπιά, δεν θα κάνει ένα περίπολο, δεν θα κάνει μια άσκηση, κρίθηκε ικανός για να εκπροσωπήσει ένα άγημα στην παρέλαση. Με άγημα στην παρέλαση εκπροσωπούν οι καλύτεροι. Εκπροσωπούν αυτοί που έχουν συμμετάσχει σε μια σειρά από πράξεις. Το να παίρνεις έναν άνθρωπο που σκοπιά δεν θα κάνει, περίπολο δεν θα κάνει, αλλά κάνει παρέλαση, εγώ αυτό το θεωρώ προκλητικό. Πείτε μου ότι είμια κολλημένος, τι να σας πω. Τον φέραμε 20 ημέρες, να τον βάζαμε μήπως να κρατά και τη σημαία».

Η χθεσινή ανάρτηση Πλεύρη

Χθες σε ανάρτησή που έκανε στο Twitter, ο Θάνος Πλεύρης άφησε αιχμή για την ηγεσία του Στρατού λόγω της επιλογής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο άγημα.

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Κασσελάκης έχασε το βήμα στην παρέλαση. Το πρόβλημα είναι ότι η ηγεσία του στρατού επέλεξε, κατά τρόπο προσβλητικό για τους στρατεύσιμους που υπηρετούν κανονική θητεία, να συμμετέχει στο άγημα οπλίτης που παρουσιάστηκε πριν 10 μέρες και απολύεται σε 10 μέρες» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης.