ΠΑΟΚ: Πρόβλημα τραυματισμού για τον Τσιγγάρα

Πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε ο μέσος του ΠΑΟΚ, Χάρης Τσιγγάρας, ο οποίος δεν μπήκε στο πρόγραμμα προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας καθώς γύρισε τον αστράγαλο του στην χθεσινή προπόνηση, ενώ ευχάριστα νέα έρχονται για τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το training report του ΠΑΟΚ

«Έπεσαν κορμιά στη Νέα Μεσημβρία το πρωί της Πέμπτης (21.03) με αποτέλεσμα το πρόγραμμα της ομάδας να αλλάξει.

Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για μια σειρά ασκήσεων που αφορούσαν το τακτικό κομμάτι. Στο φινάλε οι παίκτες χωρίστηκαν σε τριάδες κι έπαιξαν τουρνουά υψηλής έντασης.

Ο Χάρης Τσιγγάρας έμεινε εκτός προπόνησης καθώς γύρισε τον αστράγαλο του στην χθεσινή προπόνηση. Ο μέσος του Δικεφάλου έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε μέρος της κανονικής προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ μόνος προπονήθηκε κι ο Ζόαν Σάστρε. Θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο περιελάμβανε το πρόγραμμα και για τους Μαγκομέντ Οζντόεφ , Μπάμπα και Τρόοστ-Εκόνγκ. Το πρόγραμμα άλλαξε μετά την δυνατή πρωινή προπόνηση, οι παίκτες πήραν ρεπό για το υπόλοιπο της ημέρας κι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή (22.03) στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».