Νέο Θαλάσσιο Ταξί Για Το Άγιο Όρος Από Τις Αγιορείτικες Γραμμές

Ενισχύεται ο στόλος των Αγιορείτικων Γραμμών το επόμενο διάστημα με το νέο σύγχρονο θαλάσσιο ταξί που φέρει την ονομασία, «Παναγία Τριχερούσα» και θα ενταχθεί στο δυναμικό της εταιρείας.

Πρόκειται για νεότευκτο σκάφος που μπορεί να μεταφέρει μέχρι 8 επιβάτες. Διαθέτει καρέκλες ορθοπεδικές πολυτελείας, σύστημα κλιματισμού, δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο και τουαλέτα εντός της καμπίνας.

Έχει μήκος 9,53 μέτρα και πλάτος 2,66 μέτρα και μέγιστη ταχύτητα 40 μίλια / ώρα. Οι τελικοί έλεγχοι του σκάφους έγιναν τις προηγούμενες μέρες στη Λεμεσό της Κύπρου και σύντομα προγραμματίζεται η μεταφορά του στην Ελλάδα και το λιμάνι της Ουρανούπολης.

Το νέο σκάφος των Αγιορείτικων Γραμμών θα παρουσιαστεί σε τουριστικά γραφεία, συνδέσμους, οργανισμούς και επαγγελματίες του χώρου, όπως επίσης στο κοινό, στη Ρουμανική Έκθεση Τουρισμού – Romanian Tourism Fair που διοργανώνεται στο Βουκουρέστι από τις 15 μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου.

Επιπλέον, θα γίνει ενημέρωση για τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα προσκηνηματικού τουρισμού στο Άγιο Ορος και καλοκαιρινών εξορμήσεων που παρέχουν οι δύο εταιρείες του RPT Tsanos Group, οι Αγιορείτικες Γραμμές και το Ayia Marina Suites Hotel, στην περιοχή της Χαλκιδικής. Τα πακέτα υπηρεσιών περιλαμβάνουν, διακίνηση από και προς το Άγιο Όρος, διαμονή εντός και εκτός Αγίου Όρους, περιηγήσεις, προσκυνηματικές κρουαζιέρες για άνδρες και γυναίκες, όπως και κρουαζιέρες στη θάλασσα της Χαλκιδικής. Παράλληλα, διοργανώνονται σχολικές εκδρομές και προσκυνήματα για Μητροπόλεις, συνδέσμους και αλλά οργανωμένα σύνολα.

Πηγη:halkidikinews.gr