Νέα παραίτηση στον ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε ο πρώην πρόεδρος του ΟΣΕ -«Με Κασσελάκη είμαστε νεκρός πολιτικός οργανισμός»

Στην επιστολή του αναφέρει ότι το κεφάλαιο ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε οριστικά για αυτόν.

Ακόμη και τρεις μήνες μετά τη διάσπαση και μία εβδομάδα πριν από το Συνέδριο στελέχη συνεχίζουν να αποχωρούν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Κακουλάκης, πρώην πρόεδρος του ΟΣΕ μέχρι το 2019, και από τους έμπιστους συνεργάτες του πρώην υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, με επιστολή του στη γραμματεία του κόμματος και στον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, Αντώνη Κοτσακά, δήλωσε ότι παραιτείται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην επιστολή παραίτησής του δηλώνει ότι διαψεύστηκαν οικτρά την τετραετία 2019-23 οι ελπίδες για τη συγκρότηση ενός αξιόπιστου προοδευτικού πόλου. Με Κασσελάκη, όπως σημειώνει στην ίδια επιστολή, ο ΣΥΡΙΖΑ «απλά επιβεβαίωσε ότι το κόμμα αυτό αποτελεί νεκρό πολιτικό οργανισμό» για να επηρεάσει τις εξελίξεις στον προοδευτικό χώρο.

Ο ίδιος σημειώνει ότι το κεφάλαιο ΣΥΡΙΖΑ για εκείνον έκλεισε οριστικά και, παρά το γεγονός ότι προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, δεν ξεκαθαρίζει πού θα ενταχθεί. Τις όποιες αποφάσεις του, θα τις λάβει αφού προχωρήσουν οι διεργασίες στην κεντροαριστερά και σίγουρα μετά τις ευρωεκλογές.

Ο κ. Κακουλάκης, αποχωρώντας από το ΟΣΕ τον Οκτώβριο του 2019, αποχαιρετούσε τους εργαζόμενους του οργανισμού με έναν απολογισμό, στον οποίο, μεταξύ άλλων, σημείωνε την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, την ολοκλήρωση της διπλής ηλεκτροδοτούμενης γραμμής στο βασικό δίκτυo και την επαναφορά στον Οργανισμό των κρίσιμων ειδικοτήτων που μετατάχθηκαν αναγκαστικά την περίοδο 2011-2013.

Πηγή: iefimerida.gr