Μαρινάκης: Η πόρτα του γραφείου του πρωθυπουργού είναι ανοιχτή για συνάντηση με τους αγρότες

Εγώ δεν γνωρίζω, αυτή τη στιγμή για κάποια συνάντηση, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είναι στη διάθεση των εκπροσώπων και των αγροτών για τη συνέχιση ενός εποικοδομητικού διαλόγου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάικης, σε συνέντευξη του.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Real FM”, ο Παύλο Μαρινάκης  ανέφερε ότι «ο  πρωθυπουργός ακούει τα αιτήματα των κοινωνικών ομάδων, προσπαθεί να τα σταχυολογήσει και να τα ικανοποιήσει με βάση και τα δημοσιονομικά».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε, επίσης, ότι η πόρτα του γραφείου του πρωθυπουργού είτε στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, είτε με μια συνάντηση στο πλαίσιο μιας επίσκεψής του, είναι πάντα  ανοιχτή και το έχει αποδείξει.

«Έχει να κάνει και με τα αιτήματα, έχει να κάνει και με το πότε θα υποβληθεί ένα αίτημα για μια συνάντηση» συμπλήρωσε.

«Εγώ δεν γνωρίζω, αυτή τη στιγμή για κάποια συνάντηση, για να μην παρεξηγηθούν αυτά που λέω. Σας επιβεβαιώνω, όμως, τη διαρκή και αποδεδειγμένη από πράξεις επιθυμία του Πρωθυπουργού, να είναι σε διάλογο με τους πολίτες, με τις κοινωνικές ομάδες. Ένας διάλογος – που και οι δύο, νομίζω, το έχετε διαπιστώσει – οδηγεί σε κάποια αποτελέσματα, οδηγεί σε πράξεις»  είπε ο κ.Μαρινάκης.

Πηγη: voria.gr