Κασσελάκης: Στο μπαρ Sodade μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια – Το σχόλιο για τον Πολάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γιόρτασε με τον σύζυγό του την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο

Στο μπαρ Sodade 2 βρέθηκε χθες το βράδυ, μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ ΜακΜπεθ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε τον λόγο και απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στον κόσμο που βρισκόταν στο μαγαζί: «Μπράβο σας, μπράβο μας που είμαστε με το σωστό. Από εδώ και πέρα προχωράμε. Σύγχρονη κοινωνία, σύγχρονη Ελλάδα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την αποχή του Παύλου Πολάκη, λέγοντας «συνέχεια για αυτό θα με ρωτάτε;». Σημείωσε επίσης ότι το νομοσχέδιο «χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περνούσε, ενώ χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε», συμπληρώνοντας: «Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το μόνο προοδευτικό κόμμα στη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης που δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία αιτιολογία για τον προοδευτικό χαρακτήρα του».

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης σε story του στο Instagram είχε ενημερώσει πως τα μεσάνυχτα θα βρεθεί στο Sodade2 στο Γκάζι, όπου θα γιόρταζε μαζί με τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Στο μπάνερ που δημοσιοποίησε αναφερόταν η φράση: «Δεν είναι άποψη. Είναι η ζωή μας».

Πηγη: voria.gr