Καίτη Γαρμπή για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: Η αγάπη έγινε πράξη

«Συγχαρητήρια Ελλάδα μου, χώρα του Φωτός» έγραψε μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια

Η Καίτη Γαρμπή έκανε μία ανάρτηση σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξέφρασε τα συναισθήματά της σχετικά με την εν λόγω απόφαση, τονίζοντας πόσο περήφανη είναι για την Ελλάδα.

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέφερε αρχικά: «Η νομιμοποίηση του γάμου ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια είναι γεγονός. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι κι επίσημα απέναντι στον Νόμο και έχουν το δικαίωμα να νομιμοποιήσουν την αγάπη τους!».

Στη συνέχεια της δημοσίευσής της, πρόσθεσε: «Έχουν ακουστεί πολλές απόψεις στο πλαίσιο της μικροπολιτικής. Από το ότι η ομοφυλοφιλία θεωρούνταν ψυχική διαταραχή (αφαιρέθηκε από τη λίστα το 1973) μέχρι το ότι ο γάμος των ομοφυλοφίλων δεν θεωρείται ανθρώπινο δικαίωμα. Αυτό τέλειωσε χτες. Εύχομαι αυτές οι γνώμες και οι απόψεις να ξεχαστούν από την ιστορία, μαζί με αυτούς που τις διατύπωσαν. Χαίρομαι που η χώρα μου είναι η πρώτη ορθόδοξη χριστιανική χώρα που ψήφισε τον γάμο, γιατί ο Θεός που εγώ πιστεύω είναι ο Θεός της αγάπης! Ο Χριστός είπε: “Αγαπάτε αλλήλους”, και απευθύνθηκε στους Χριστιανούς και σ’ αυτούς που έχουν άλλη θρησκεία ή δεν έχουν καμιά θρησκεία. Η αγάπη έγινε πράξη. Και έγινε χθες. Συγχαρητήρια Ελλάδα μου χώρα του Φωτός! Εύχομαι τώρα που αποδέχθηκες όλες τις οικογένειες να βρεις τον τρόπο να μεγαλώσεις τα παιδιά τους στα δικά σου χώματα!».

Πηγη: protothema.gr