“Κάηκε” η Αθήνα για τους πανηγυρισμούς του “επτάστερου” Παναθηναϊκού – Δείτε βίντεο

Ολονύκτιοι ήταν οι πανηγυρισμοί των οπαδών του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του 7ου αστεριού στο Βερολίνο που νίκησε στον τελικό της Euroleague τη Ρεάλ Μαδρίτης.Οι πανηγυρισμοί στην Αθήνα ξεκίκησαν δευτερόλεπτα μετά το τέλος του μεγάλου τελικού με το πρώτο σημείο… συγκέντρωσης την Λεωφόρο Αλεξάνδρας όπου εκατοντάδες φίλοι της ομάδας ξεκίνησαν τους πανηγυρισμούς για την επιστροφή στην κορυφή της ΕυρώπηςΣτη συνέχεια, οι πανηγυρισμοί μεταφέρθηκαν στο κέντρο της πόλης με τη νύκτα να γίνεται μέρα, ενώ τη Δευτέρα (27/5) η Αθήνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR θα αναχωρήσει από τη Γερμανία στις 11 το πρωί (ώρα Ελλάδας) κι αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα μετά τις 13:30.

Την χαρά του για το 7ο αστέρι δεν έκρυψε στις δηλώσεις τους ο πρόεδρος της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Άλλοι μετράνε σερί νίκες, άλλοι μετράνε βολές, άλλοι συμμετοχές, εμείς είμαστε Παναθηναϊκός μετράμε κούπες», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλώντας στη NOVA και συνέχισε:

«Το κύπελλο δεν αφιερώνεται είναι της ομάδας. Το άγχος ήταν μεγάλο, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου. Βγάλαμε ψυχή και δύναμη. Όταν παίζεις με τη Ρεάλ, ποτέ δεν ξέρεις, είδατε τι έγινε πέρυσι με τον Ολυμπιακό.

Σήμερα γιορτάζουμε. Το πρωτάθλημα θα το σκεφτούμε από αύριο».