Ιωάννα Τούνη: Οι δύο χειρουργικές επεμβάσεις που ετοιμάζεται να κάνει

Ιωάννα Τούνη: Οι δύο χειρουργικές επεμβάσεις που ετοιμάζεται να κάνει

Η Ιωάννα Τούνη κατέφυγε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις ανησυχίες της για δύο επικείμενες επεμβάσεις στις οποίες πρόκειται να υποβληθεί.

Πιο αναλυτικά, η Ιωάννα Τούνη, όπως είχε αποκαλύψει και στο παρελθόν μετά την γέννηση του γιου της, θέλει να κάνει επέμβαση στο στήθος της προκειμένου να το τονίσει, ενώ για πρώτη φορά αναφέρει ότι θέλει να «ξαναφτιάξει» την μύτη της, αφού το αρχικό χειρουργείο που έκανε πριν από 9 χρόνια δεν της πρόσφερε το αποτέλεσμα που είχε φανταστεί.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι θα ήθελε να φτιάξει το στήθος και την μύτη της με ένα χειρουργείο, κάτι που δεν είναι δυνατόν να συμβεί, όπως την ενημέρωσε ο γιατρός της.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη είπε στα βίντεο που ανέβασε: «Ίσως θυμάστε ότι πριν από 9 χρόνια είχα κάνει επέμβαση στη μύτη μου. Ωστόσο λέω εδώ και χρόνια ότι θέλω να την κάνω ξανά γιατί δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, επειδή γενικά νιώθω άνετα με τον εαυτό μου, όλο το αναβάλλω. Αλλά τώρα είπα θα το κάνω. Έκανα ραντεβού και ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν θέματα και αναπνευστικά και οπτικά και συμμετρικά κλπ».

Ακόμη, η γνωστή influencer πρόσθεσε: «Έχω αγχωθεί. Θα πρέπει να βγάλουμε χόνδρο από το πλευρό μου και να “χτίσουμε” τη μύτη ξανά και αυτό το διορθωτικό χειρουργείο είναι πολύ πιο δύσκολο και περίπλοκο από το αρχικό χειρουργείο, οπότε αγχώθηκα».

Πηγη: zougla.gr