Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε την 29χρονη σύζυγό του επειδή έριξε το φαγητό στο πάτωμα

Ποινή φυλάκισης 22 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε έναν άνδρα που χτύπησε άγρια τη σύζυγό του, την απείλησε ότι θα την σφάξει και από την μανία του έριξε γροθιά μέχρι και στο ανήλικο παιδί τους.Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου, κατά εξακολούθηση, εξύβριση και απειλή σε βάρος συζύγου.Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το άγριο περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε στις 15 Μαΐου του 2022, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσε το ζευγάρι με το παιδί του, που τότε ήταν 26 μηνών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Μετά από έναν έντονο καβγά για ασήμαντη αφορμή, ο κατηγορούμενος χτύπησε τη γυναίκα με γροθιές και με κλωτσιές, στο κεφάλι και το σώμα και με ένα αντικείμενο που βρήκε μπροστά του φέρεται να της κατάφερε χτυπήματα και στην πλάτη. Επιπλέον, ο «νταής» σύζυγος απείλησε ότι θα την σφάξει και θα τη σκοτώσει, όπως είπε η γυναίκα στην κατάθεση που είχε δώσει στην ΕΛ.ΑΣ.

Από τη μανία του κατηγορουμένου δεν γλίτωσε ούτε το 26 μηνών παιδάκι, αφού σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα στην Αστυνομία, μία από τις γροθιές του κατέληξε να χτυπήσει το παιδί με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα και να τρομοκρατηθεί.