Θεσσαλονίκη: Έρχεται νέο μαγαζί «αστέρι» στην Λ. Νίκης – Μεγάλη «άφιξη» στην πόλη

To Oshu φέρνει ένα εξαιρετικό μείγμα ιαπωνικής-περουβιανής κουζίνας, Nikkei και Sushi στην παραλία της Θεσσαλονίκης

Ένα νέο μαγαζί εγκαινιάζεται αυτή την εορταστική εβδομάδα της Θεσσαλονίκης, πιθανώς στο πιο όμορφο σημείο της πόλης, την Λεωφόρο Νίκης στην παλιά παραλία. Πρόκειται για το εστιατόριο «Oshu Restaurant», το οποίο ανοίγει επίσημα της πόρτες του ανήμερα της εθνικής μας εορτής, 28 Οκτωβρίου, στην Λεωφόρο Νίκης 45. Το εστιατόριο που φέρνει στην πόλη ένα μείγμα ιαπωνικής-περουβιανής κουζίνας, Nikkei και Sushi, φιλοδοξεί να αλλάξει τον γαστρονομικό μας χάρτη, θέτοντας μάλιστα ως στόχο και την κατάκτηση αστεριού Michelin!

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η επικοινωνία του νέου εστιατορίου: «Πότε; Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023. Που; Λεωφ. Νίκης 45. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα γαστρονομικό ταξίδι, όπως κανένα άλλο, καθώς το Oshu Restaurant ανοίγει περήφανα τις πόρτες του, φέρνοντας ένα εξαιρετικό μείγμα ιαπωνικής-περουβιανής κουζίνας, Nikkei και Sushi στην όμορφη παραλία της Θεσσαλονίκης.

Φωλιασμένο μπροστά στη λαμπερή θάλασσα, το εστιατόριο Oshu υπόσχεται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία που παντρεύει την παράδοση, την καινοτομία και την πολυτέλεια.

Οι executive chefs μας έχουν περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση της γεύσης για μερικά από τα πιο διακεκριμενα εστιατόρια του κόσμου, μεταξύ των οποίων είναι: το Nobu St. Moritz, το Nammos, το Costa Navarino και το Nobu Mykonos. Οι έμπειροι sous-chefs του Oshu ενοποιούν την γαστρονομική κουλτούρα, έχοντας εργαστεί δίπλα σε βραβευμένους με 2 αστέρια Michelin σεφ από το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι τους μετέδωσαν τις γνώσεις τους κατά τον χρόνο που πέρασαν εργαζόμενοι στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Δεδομένου ότι έχουμε ενωθεί ως ομάδα και είμαστε έτοιμοι να πυροδοτήσουμε τους γευστικούς σας κάλυκες, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η γευστική σας εμπειρία στο Oshu θα ξεπεράσει όλα προηγούμενα εστιατορικά σας βιώματα.

Το Oshu Restaurant είναι έτοιμο να επαναπροσδιορίσει το γαστρονομικό τοπίο της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας ένα προσεκτικά επιμελημένο μενού που παρουσιάζει μια σειρά από απολαυστικά πιάτα. Στο επίκεντρο των πιάτων μας βρίσκονται γαστρονομικά αριστουργήματα όπως το Black Cod, το Yellowtail Jalapeno, το Rock Shrimp, Japanese Wagyu Kobe Sushi και Japanese Hamachi Sushi. Αυτά τα πιάτα, το καθένα απόδειξη της δέσμευσής μας στην τελειότητα, θα δελεάσουν τους γευστικούς σας κάλυκες και θα σας αφήσουν να λαχταράτε για περισσότερα.

Αυτό που ξεχωρίζει τα εστιατόρια Oshu είναι η ακλόνητη αφοσίωσή μας στη δημιουργία μιας σειράς από γκουρμέ πιάτα που αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία των αγαπημένων επισκεπτών μας. Το μοναδικό ταίριασμα ιαπωνικών και περουβιανών γεύσεων, μαζί με την ακρίβεια του σούσι, διασφαλίζουν ότι κάθε επίσκεψη είναι μια εξερεύνηση εξαιρετικών γεύσεων και υφών.

Το εμβληματικό λογότυπό μας, το πεύκο, είναι σύμβολο μακροζωίας και δύναμης, αντικατοπτρίζοντας το όραμά μας για την επωνυμία Oshu – να παρέχουμε μια αποκλειστική και κορυφαία εστιατορική εμπειρία, όπου συναντώνται το εξαιρετικό φαγητό και η άψογη εξυπηρέτηση. Δεσμευόμαστε να δημιουργούμε αναμνήσεις που παραμένουν, προσφέροντας όχι απλώς ένα γεύμα αλλά μια αληθινή εμπειρία.

Μεταξύ των πολλών παροχών μας είναι το πολυπόθητο “Omakase Bar”, ένα αποκλειστικό ιδιωτικό δωμάτιο που συνήθως κρατείται εβδομάδες νωρίτερα στα υπόλοιπα εστιατόρια. Στο εσωτερικό, μια μικρή ανοιχτή κουζίνα είναι όπου οι εξειδικευμένοι σεφ μας φτιάχνουν καθημερινά μενού γευσιγνωσίας βασισμένα στα καλύτερα εποχιακά προϊόντα, προσφέροντας την απόλυτη γκουρμέ εμπειρία.

Παραμένοντας πιστοί στο DNA μας, το Oshu Restaurant είναι αφιερωμένο στην παροχή μιας αποκλειστικής εμπειρίας, ενώ παράλληλα αγκαλιάζει το τοπικό πνεύμα. Η δέσμευσή μας να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά από όλο τον κόσμο είναι ακλόνητη. Τα φρέσκα μεσογειακά θαλασσινά, το εισαγόμενο βόειο κρέας Kobe από την Ιαπωνία, τα βιολογικά λαχανικά που προέρχονται από Έλληνες μικρούς αγρότες και τα φρέσκα αυγά της φάρμας αποτελούν περαιτέρω παράδειγμα της αφοσίωσής μας στην ποιότητα. Πιστεύουμε ότι τα καλύτερα υλικά αποφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα και αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με ο,τιδήποτε παραβαίνει αυτήν την αρχή. Στο εστιατόριο Oshu, επιμένουμε στα ολόφρεσκα προϊόντα και όχι στα κατεψυγμένα.

Η φιλοδοξία μας είναι να κερδίσουμε το διάσημο αστέρι Michelin μέχρι το τέλος του 2024, μια απόδειξη της δέσμευσής μας για γαστρονομική τελειότητα.

Έχουμε καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, έχουμε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχουμε αποκτήσει εμπειρία. Έχουμε γνωρίσει πολλούς ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και πόλεις, έχουμε προσφέρει γευστικές εμπειρίες σε ανθρώπους διαφόρων πολιτισμών, έχουμε μάθει από τους καλύτερους, αγαπάμε αυτό το κάνουμε και είμαστε περήφανοι που σας εξυπηρετούμε. Αυτό είναι που μας κάνει ακόμη πιο χαρούμενους.

Ελάτε μαζί μας στα εστιατόρια Oshu, όπου η θάλασσα συναντά την κομψότητα και η παράδοση συναντά την καινοτομία. Ζήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι όπως κανένα άλλο, όπου κάθε πιάτο είναι έργο τέχνης και κάθε στιγμή είναι γιορτή.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση oshu.gr/book-a-table ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 231 213 50 50. Ακολουθήστε μας στα social media για τις τελευταίες ενημερώσεις και γαστρονομικές απολαύσεις.

Oshu Restaurant

Λεωφ. Νίκης 45, Θεσσαλονίκη

oshu.gr

hello@oshu.gr 

231 213 50 50

Πηγη: typosthes.gr