Η Σάκκαρη με ανατροπή στο τρίτο σετ πέρασε στους “32” του Indian Wells

Έχοντας για πρώτη φορά στο πλευρό της τον Ντέιβιντ Γουίτ, η η Μαρία Σάκκαρη “έφερε τούμπα” το ματς κόντρα στην Ντιάνα Σνάιντερ και πέρασε στη φάση των «32» του Indian Wells (WTA 1000)Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο τρίτο σετ, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο.9) νίκησε με 5-7, 6-4, 6-0 την αντίπαλο της τη 19χρονη Ρωσίδα (Νο.74), σε έναν αγώνα ο οποίος διήρκησε 2 ώρες και 16 λεπτά. Η Μαρία θα παίξει ξανά σε δύο μέρες (Δευτέρα βράδυ ή ξημερώματα Τρίτης) στον τρίτο γύρο με την Καρολίν Γκαρσιά (Νο.26), που κέρδισε με 6-1, 3-6, 6-3 τη Βικτόρια Τόμοβα.

Παρά το γεγονός πως έχασε το πρώτο σετ, η Ελληνίδα αθλήτρια δεν πτοήθηκε ούτε σωματικά ούτε ψυχικά και πατώντας σιγά-σιγά γκάζι στην απόδοσή της και σερβίροντας εμφανώς καλύτερα, άρχισε να πιέζει τη νεαρή αντίπαλό της, που φάνηκε να ξεμένει από ενέργεια στο τέλος της αναμέτρησης. Είχε, βέβαια, βρει και το forehand της η Σάκκαρη και πολύ δύσκολα θα της έφευγε από τα χέρια η νίκη.

Η Σάκκαρη πήρε μία νίκη την οποία χρειαζόταν πάρα πολύ μετά τα τελευταία κακά αποτελέσματα, αλλά και την αλλαγή προπονητή, που ελπίζει ότι θα φέρει άλλο αέρα στο τένις της.