Η Νατάσσα Μποφίλιου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ποζάρουν μαζί έπειτα από πολλά χρόνια

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί όπου πραγματοποιεί τις εμφανίσεις της η Νατάσσα Μποφίλιου…

Η Νατάσσα Μποφίλιου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκίνησαν να γίνονται αναγνωρίσιμες την ίδια περίπου χρονική στιγμή, με τους περισσότερους μάλιστα να πιστεύουν για πολύ καιρό ότι ίσως πρόκειται για ένα άνθρωπο, μιας και οι δυο τους έμοιαζαν αρκετά τόσο μουσικά, όσο και εξωτερικά.

Το βράδυ της Τρίτης 20/2, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί όπου πραγματοποιεί τις εμφανίσεις της η Νατάσσα Μποφίλιου, με τις δύο να συναντιούνται στα παρασκήνια και να φωτογραφίζονται αγκαλιά.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επέλεξε ένα total black look με μαύρες μπότες και διαφάνεια στην μπλούζα της, ενώ η Νατάσσα Μποφίλιου επέλεξε επίσης μαύρο look και ένα μακρύ ριγέ γιλέκο.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Ίσως έχουμε παραμείνει φίλες γιατί δεν βλέπουμε ότι μοιάζουμε. Εκτιμούμε πολύ η μία την άλλη, αλλά έχουμε διαφορετικές επιλογές ζωής. Ακριβώς όπως εγώ την αποδέχομαι ως φίλη μου, ενώ μπορεί να της αρέσει για παράδειγμα το τρέξιμο και εμένα η ξάπλα στον καναπέ, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο αποδεχόμαστε καλλιτεχνικά η μία την άλλη. Υπάρχει συναγωνισμός μεταξύ μας και όχι ανταγωνισμός».

Η Νατάσσα Μποφίλιου πρόσφατα είχε αναφέρει: «Θα συνεργαζόμουν με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη αν θα θέλαμε να πούμε το ίδιο πράγμα. Τι κόντρα να έχουμε; Έχουμε αγάπη και θαυμασμό η μία για την άλλη».

Πηγη: zougla.gr