Γιάννης Αντετοκούνμπο για Τρίσταν Βούκσεβιτς: Μου είπε ότι είναι Έλληνας και σκέφτεται να ενταχθεί στην Εθνική

Την επιθυμία του Τρίσταν Βούκσεβιτς να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας αποκάλυψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την αναμέτρηση των Μπακς απέναντι στους Γουίζαρντς.Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τα πάντα για να οδηγήσει τους Μπακς στη νίκη απέναντι στους Γουίζαρντς, αλλά το triple double που πέτυχε δεν ήταν αρκετό. Ωστόσο το παιχνίδι είχε μία έκπληξη για εκείνον, που ακούει στο όνομα Τρίσταν Βούκσεβιτς.Ο σέντερ των Γουίζαρντς, που μετακόμισε στο NBA πριν λίγο καιρό, αφήνοντας την Παρτίζαν, διατηρεί ελληνικό διαβατήριο και όπως αποκάλυψε ο Γιάννης στη συνέντευξη Τύπου, του είπε πως σκέφτεται να αγωνιστεί με την Εθνική.

Βγήκε και μου είπε ότι είναι Έλληνας. Ήμουν κάπως έκπληκτος που μου μιλούσε ελληνικά. Σκέφτεται να ενταχθεί στην Εθνική ομάδα. Θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη για εμάς. Έπαιξε σκληρά απόψε. Ένας παίκτης που μπορεί να σουτάρει τρίποντα. Είχε μεγάλη εμπειρία, νομίζω έπαιξε λίγο στην Ελλάδα και μετά στην Παρτιζάν. Ένας παίκτης που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τους Γουίζαρντς και σίγουρα να βοηθήσει και την Εθνική» ήταν τα λόγια του Αντετοκούνμπο όσον αφορά τον Βούκσεβιτς.

Ο 21χρονος, ύψους 2.13μ. έχει ελληνικό διαβατήριο, μαζί με το σέρβικο από τον πατέρα του, ενώ κατέχει και σουηδικό από την πλευρά της μητέρας του. Μάλιστα είναι στη δική του ευχέρεια να επιλέξει μία από τις παραπάνω χώρες, καθώς και αυτήν της Ιταλίας ή της Ισπανίας.