Βόλος: Φθορές και απειλητικά συνθήματα σε εκλογικό κέντρο του κόμματος ΝΙΚΗ – “Το παρακράτος δεν μας εκφοβίζει

Επίθεση από αγνώστους με φθορές και αναγραφή απειλητικών συνθημάτων καταγγέλλει ότι σημειώθηκε σε εκλογικό της κέντρο στον Βόλο, το κόμμα ΝΙΚΗ.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Στον Αγγελούδη η “ΝΙΚΗ” για το Europride – Εξώδικη διαμαρτυρία προς το Thessaloniki Pride

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, “η Δημοκρατία και ο Ελληνικός Λαός δεν εκφοβίζονται και δεν εκβιάζονται. Θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα έναντι όσων ασκούν βία για να επιβάλουν τις δικές τους απόψεις, όσο ψηλά και αν βρίσκονται“.

Επίσης, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως “καταγγέλουμε την Κυβέρνηση για την προεκλογική στοχοποίηση που επιχειρεί σε βάρος της ΝΙΚΗΣ, με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς και υπαινιγμούς που βγαίνουν από χείλη στελεχών της, ακόμη και του ίδιου του Πρωθυπουργού“.

Η ανακοίνωση του κόμματος:

“Λίγες ώρες αφότου η ΝΙΚΗ γνωστοποίησε τις ανησυχίες και τις επιφυλάξεις της για τον τρόπο διεξαγωγής των Gay Pride σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το Νεοταξικό Παρακράτος φρόντισε να στείλει μήνυμα εκφοβισμού σε βάρος της ΝΙΚΗΣ, με την επίθεση που εκδηλώθηκε με φθορές και αναγραφή απειλητικών συνθημάτων σε εκλογικό κέντρο της, στην πόλη του Βόλου.

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ καταδικάζει αυτήν την άνανδρη και φασιστική επίθεση, και δηλώνει σε όλους ότι η Δημοκρατία και ο Ελληνικός Λαός δεν εκφοβίζονται και δεν εκβιάζονται. Θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα έναντι όσων ασκούν βία για να επιβάλουν τις δικές τους απόψεις, όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

Καταγγέλουμε την Κυβέρνηση για την προεκλογική στοχοποίηση που επιχειρεί σε βάρος της ΝΙΚΗΣ, με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς και υπαινιγμούς που βγαίνουν από χείλη στελεχών της, ακόμη και του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Αναμένουμε την καταδίκη του περιστατικού από όλες ανεξαιρέτως τις κοινοβουλευτικές παρατάξεις. Αναμένουμε και την έμπρακτη προστασία των προσώπων και των εγκαταστάσεων της ΝΙΚΗΣ από τις αρμόδιες αρχές ανά την Ελλάδα, ώστε ο Ελληνικός Λαός να μπορεί να ασκήσει άφοβα και ανεμπόδιστα το εκλογικό του δικαίωμα”.