Άγγελος Διονυσίου για τη φημολογούμενη σχέση με τη Σοφία Αλιμπέρτη: «Αυτά δεν λέγονται, είναι προσωπικά…»

Άγγελος Διονυσίου για τη φημολογούμενη σχέση με τη Σοφία Αλιμπέρτη: «Αυτά δεν λέγονται, είναι προσωπικά…»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Άγγελος Διονυσίου, ο οποίος αναφέρθηκε στις απώλειες του πατέρα και της αδερφής του, ενώ απάντησε και στις φήμες περί σχέσης με τη Σοφία Αλιμπέρτη.

«Αντιμετώπισα άσχημα την απώλεια του πατέρα μου. Ο πατέρας μου είχε ένα θέμα με το ανεύρυσμα. Εάν είχε πάει σε γιατρό θα είχε σωθεί. Ήταν δύσκολη η απώλεια της αδερφής μου, όταν πέθανε έπρεπε να τραγουδήσω σε μαγαζί. Προσπάθησα να διασκεδάσω τον κόσμο για δύο μέρες, ήταν πολύ δύσκολο για μένα», είπε αρχικά ο  Άγγελος Διονυσίου.

Remaining Time 0:00

Ο Άγγελος Διονυσίου ανέφερε στη συνέχεια: «Έχει πάει να με φιλήσει θαυμάστρια, δεν είναι κακό. Είχα εμμονική θαυμάστρια, ήθελε παραπάνω πράγματα απ’ όσα μπορούσα να της δώσω. Έχω βγει ραντεβού με θαυμάστρια. Έλεγα ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ, αλλά έκανα τρεις γάμους. Βεβαίως και έχω επαφές με τις πρώην συζύγους μου. Είχε μια σχέση ο πατέρας μου και μετά από κάποια χρόνια κάποια στιγμή βρέθηκα για λίγο με την ίδια γυναίκα».

Για τις φήμες που τον ήθελαν σε σχέση στο παρελθόν με τη Σοφία Αλιμπέρτη, ο Άγγελος Διονυσίου είπε: «Αυτά δεν λέγονται, αυτά είναι προσωπικά δεδομένα. Και όσα έχουν βγει, δεν έχουν βγει από εμένα. Με τη Σοφία ήμασταν φιλαράκια και είχα τραγουδήσει σε μια ταινία της. Έχω χρόνια να μιλήσω με τη Σοφία».

Κλείνοντας, ο Άγγελος Διονυσίου είπε: «Έχω απιστήσει, δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει απιστήσει στη ζωή του. Ορισμένες φορές το έχω μετανιώσει. Μία σχέση για να κρατήσει θέλει σεβασμό, αγάπη και σεξ. Όλα παίζουν ρόλο σε μία σχέση. Ένα καλό σεξ είναι ένα καλό σεξ».

Πηγη: zougla.gr